Povežite se s nama

Region

Velika vest! UG Lekari i Roditelji za Nauku i Etiku postala partner Svetskog Saveta za Zdravlje koje okuplja najveća imena svetske medicine

Objavljeno

dana

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Nulta Tačka

Udruženje građana Lekari i roditelji za nauku i etiku koje je stalo nasuprot kovid histerije i brutalnih mera koje je vlast u Srbiji pokušala da sprovede juče je postala partner globalne organizacije World Council for Health koja okuplja najveća imena medicine kao što je dr Piter Mekala, dr Tes Lavri, dr Robert Malone i drugi.

Advertisement

Velika vest koja će svakako mnogo doprineti u slobodi izbora pri lečenju i zaštiti osnivnih ljudskih prava dolazi u pravo vreme, baš u trenucima kada medicinski stručnjaci sa margine medicine kroz mejnstrim medije pokušavaju da vrate korona narativ u svakodnevnicu.

Redakcija Nulte Tačke u celosti prenosi saopštenje koje je povodom sklapanja partnerstva sa WCH-om izdalo Udruženje građana “Lekari i roditelji za nauku i etiku”

Udruženje gradjana Lekari i roditelji za nauku i etiku je već više od godinu dana posvećena informisanju građana o medicinskim sredstvima koja umesto kroz studije i lične preporuke lekara, do korisnika dolaze putem reklama i marketinških informativno škrtih pamfleta.

Advertisement

Valjanost našeg angažmana potvrđuje činjenica da sličnih udruženja ima u skoro svim zemljama razvijenog društva.
Suočeni sa nedostacima u radu Svetske zdravstvene organizacije, odgovorni lekari su pokrenuli organizaciju na svetskom nivou koja će nastaviti da se brine o adekvatnom informisanju o svim medicinskim nedoumicama, a pre svega o gorućim pitanjima vezanim za zdravlje ljudske populacije, kao što je „specijalna KOVID operacija“ ili slične operacije planirane u budućnosti. Asocijacija World Council for Health (WCH) (srp. Svetski savet za zdravlje – SSZ) je globalna koaliciona organizacija lekara fokusiranih na zdravlje i grupe civilnog društva koje nastoje da prošire znanje o javnom zdravlju kroz nauku i zajedničku mudrost. Svi aktivni partneri organizacije su posvećeni zaštiti ljudskih prava i slobodne volje i svojom aktivnošću stiumulišu ljude ljude da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i blagostanjem.

LRNE je na Vidovdan postala partner Svetskog saveta za zdravlje, asocijacije koja će koordinisati aktivnost svih nacionalnih lekarskih organizacija s ciljem da medicina ne napusti okvire nauke i etike kako bi svi zajedno nastavili da doprinosimo boljem zdravlju čovečanstva.

NultaTačka/LRNE

AdvertisementNulta Tačka
Advertisement
Vaše mišljenje? Ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Region

DODIK reagovao na sukobe u pojasu Gaze: Izrael ima pravo da se brani

Objavljeno

dana

Autor

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Ljudmila Veneditkova

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik osudio je danas terorističke napade Islamskog džihada na izraelske civile.

Advertisement

On je poručio da u potpunosti podržava obustavu vatre.

Država Izrael ima pravo da se brani”, napisao je Dodik na Tviteru.

Nekoliko raketa ispaljeno je kasno sinoć iz Pojasa Gaze ka Izraelu, čime je prekršeno primirje nekoliko minuta nakon što je stupilo na snagu, javio je list “Džerusalem post”.

NultaTačka

Advertisement

Nulta Tačka
Nastavite čitati

Region

Poljoprivrednici u Srbiji najavili protest- Slede protestne vožnje traktorima od Subotice do Vranja

Objavljeno

dana

Autor

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Mario Bojić

Poljoprivrednici okupljeni u udruženju Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije najavili su da će u utorak 9. avgusta u 9 časova ujutru krenuti u protestne vožnje radnim mašinama i traktorima.

Advertisement

Protestne vožnje su planirane širom Srbije, od Subotice do Vranja, zbog kako su organizatori saopštili, ponižavajućeg i očajnog stanja u agraru i ćutanja institucija.

Prema planu, vožnje bi trebalo da budu završene protestnim skupovima u gradovima sedištima okruga, koji su planirani za 12 časova.

Organizatori su najavili da će se učesnici protesta kretati isključivo po putevima i saobraćajnicama na kojima je dozvoljena vožnja traktorima i radnim mašinama, i saopštili da će svako zaustavljanje i prekidanje protestne vožnje od strane MUP-a, nadležnih organa ili privatnog obezbeđenja smatrati blokadom i uskraćivanjem Ustavom zagarantovanih prava.

U Holandiji se seljaci bune već mesecima protiv pokušaja Soroš režima da unište stočni fond i poljoprivredu generalno kako bi gladan narod naterali da jede insekte.

Advertisement

NultaTačka/SrbinInfo

Nulta Tačka
Nastavite čitati

Region

Batut: U Srbiji 23 muškarca obolela od MAJMUNSKIH BOGINJA

Objavljeno

dana

Autor

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Ljudmila Veneditkova

U Srbiji su, od 17. juna, kada je registrovan prvi slučaj obolevanja od majmunskih boginja, otkrivena ukupno 23 zaražena.

Advertisement

Prema evidenciji Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, 20 slučajeva infekcije potvrđeno je na teritoriji Beograda, i po jedan u Južnobačkom, Južnobanatskom i Sremskom okrugu.

Advertisement

Inficirani muškarci u Srbiji su starosti od 22 do 44 godine. Prema informacijama teritorijalno nadležnih zavoda za javno zdravlje, svih 23 zaraženih su razvili tipičnu kliničku sliku oboljenja sa ospama, temperaturom i drugih simptoma i znakova infektivne bolesti. Za tri osobe bila je potrebna izolacija u bolničkim uslovima, dok su ostale na kućnom lečenju.

NultaTačka

Nulta Tačka
Advertisement
Nastavite čitati

Najčitanije