Povežite se s nama

Tehnologija

Vreme je za korenite promene – nova Benchmark mrežna infrastuktura

Objavljeno

dana

Vreme je za korenite promene - nova Benchmark mrežna infrastuktura

Najnovije Tehnološke Vijesti, izvor portal: Benchmark.rsNajveće kućište koje je ikada ušlo u redakciju Benchmarka – tu je da ostane. Došao je trenutak i za korenite infrastrukturne promene u radu Benchmarka: razvoj desetgigabitne mreže, profesionalna rešenja u razvoju našeg informacionog sistema.

Ovo je godina u kojoj se uz tekuće poslove, bavimo i onim stvarima koji će na duže staze našem timu omogućiti kvaltetniji, brži i sigurniji rad. Da sistem radi za nas, a ne da se mi bavimo njim. Pa da vidimo šta je osnova svega toga i šta su naredni koraci. Za početak, APC Rackmount kućište i UPS kao osnova, a onda sledi i ostatak. Pogledajte u našem videu, na Benchmark YouTube kanalu.

 

 Benchmark

Nastavite čitati
Vaše mišljenje? Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar Prijavite se

Ostavite komentar

Tehnologija

AOC predstavlja 4K/144Hz i 1080p/260Hz AGON gejming monitore

Objavljeno

dana

Autor

AOC predstavlja 4K/144Hz i 1080p/260Hz AGON gejming monitore

Najnovije Tehnološke Vijesti, izvor portal: Benchmark.rsAGON serija monitora kompanije AOC dobila je dva nova člana, a u pitanju su AG324UX sa 4K rezolucijom i 144Hz osvežavanjem, kao i AF274FZ sa 1080p rezolucijom i 260Hz stopom osvežavanja.

AGON AG324UX je jači od dva modela, a ima 31.5-inčni IPS panel sa 144Hz osvežavanjem i DisplayHDR 400 sertifikatom. Monitor koristi AOC-ov nagrađivani trostrani dizajn bez okvira. Ostale korisne funkcije uključuju HDMI 2.1 porta za podršku za konzole naredne generacije, 1ms G2G odziv, podršku za AMD FreeSync Premium Pro i G-Sync Compatibility.

aoc2_22.jpg

AGON AG274FZ ima IPS panel od 27 inča, sa 1080p rezolucijom i 240Hz stopu osvežavanja (uz mogućnost overklokovanja do 260Hz kroz OSD).Monitor podržava DisplayHDR 400 i Adaptive Sync.

Oba AOC AGON monitora će se u prodaji nači od ovog meseca, sa cenama od 1139 evra za AGON AG324UX model i 489 evra za AG274FZ.

Izvor: KitGuru

 Benchmark

Nastavite čitati

Tehnologija

Samsung će objaviti 980 PRO SSD kompatibilan za PS5 konzolu

Objavljeno

dana

Autor

Samsung će objaviti 980 PRO SSD kompatibilan za PS5 konzolu

Najnovije Tehnološke Vijesti, izvor portal: Benchmark.rsSamsung je potvrdio da kompanijin 980 PRO PCIe 4.0 M.2 NVMe SSD (kada se koristi sa kompatibilnim provodnikom toplote) zadovoljava sve hardverske zahteve kompanije Sony i podržava PlayStation 5 funkcije proširenja skladišta.

Samsungov 980 PRO SSD je odlična PCIe 4.0 SSD opcija za gejmere na PC-u i konzolama, nudeći korisnicima sekvencijalne brzine čitanja podataka do 7000 MB/s i visoke nivoe uobičajenih SSD performansi, zahvaljujući Elpis kontroleru i najnovijim 3D V-NAND flash čipovima.

 

Pored toga, Samsung je potvrdio da će novi 980 PRO SSD biti objavljen kasnije tokom ove godine i imaće ugrađeni provodnik toplote. Ovaj „heatsink“ bi trebalo da bude komptibilan sa PlayStation 5 konzolom, a takođe će biti koristan kreatorima PC sistema koji nemaju integrisani M.2 SSD provodnik toplote.

Izvor: Overclock3d

 Benchmark

Nastavite čitati

Tehnologija

Honor je sklopio partnerstvo sa Microsoftom, objavljuje Magicbook V 14 sa Windowsom 11

Objavljeno

dana

Autor

Honor je sklopio partnerstvo sa Microsoftom, objavljuje Magicbook V 14 sa Windowsom 11

Najnovije Tehnološke Vijesti, izvor portal: Benchmark.rsHonor je objavio da je sklopio ključno partnerstvo sa kompanijom Microsoft. U saopštenju se ističe da će dve kompanije raditi zajedno kako bi razvile pametna i integrisana tehnološka rešenja kojima će poboljšati korisničko iskustvo.

Honor Smart Life događaj će biti održan 26. septembra, kada će biti predstavljen Honor MagicBook V 14 laptop sa Windows 11 softverom od samog starta. Tizer je otkrio da će laptop imati dve 5MP kamere, prvi put u ovoj klasi uređaja.

Dve kompanije će moći da ostvare interkonekciju između krajnjih uređaja i ekološkog okruženja u svim scenarijima, kako bi se kreirao „novi inteligentni svet za svakoga“, a ovo znaći bolju integraciju između Honor telefona i Windows laptopova i računara.

Pored toga, Honor je najavio da će integrisati cloud computing i AI tehnologiju u svoje proizvode i servise, među kojima su Yoyo inteligentni asistent, AI travel asistent, servisi za prevođenje i drugo.

Izvor: GSMArena

 Benchmark

Nastavite čitati

Novi Komentari

Najčitanije