Povežite se s nama

Auto Moto

Nissan Juke – TEST NA STAZI NAVAK

Objavljeno

dana

Auto Moto

LEND ROVER Discovery Sport – Emisija SAT 05.03.2017.

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Lend rover „diskaveri sport“ je dobio novi dvolitraski dizelaš od 180 KS koji je zamenio nekadašnji dizel-motor zapremine 2,2 litra sa kojim je inače ovaj model startovao na tržištu. Ovaj model nije namenjen samo za vožnju po asfaltu, a u snalaženju na ofroudu osim 4×4 pogona, pomaže mu i to što je klirens, odnosno udaljenost donjeg dela vozila od tla, 21 cm, što je dovoljno za prelazak i vodene prepreke do 60 cm dubine. Ipak, nije reč o surovom terencu jer ovaj model nije opremljen klasičnim reduktorom, već ima „terejn rispons“ sistem.

Pregledano: 19605 puta.

Lajkovano: 130

Emisija SAT

Nastavite čitati

Auto Moto

Honda NSX – Predstavljamo

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Kada je Honda napravila prvu generaciju modela NSX zahvaljujući centralno postavljenim V6 motorom i savremenoj konstrukciji, uspela je da postavi nove standarde u tehnici i performansama. Dve decenije kasnije stigao je novi NSX – nesvakidašnji hibridni superautomobil, jedini takav ikad napravljen. Toliko je kompleksan i tehnički napredan, da se za njegovu proizvodnju koristi potpuno odvojen fabrički pogon u Americi nazvan Honda Performans Centar. Naša redakcija je prva u Srbiji, jedina u regionu i jedna od retkih u Evropi vozila ovaj automobil, a vi ocenite kako se pokazao na trkačkoj pisti.

Pregledano: 74694 puta.

Lajkovano: 864

Emisija SAT

Nastavite čitati

Auto Moto

SUPERTEST – II Ispit – Mercedes-Benz „B-Klasse“ – Emisija SAT 19.02.2017.

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Na drugom ispitu našeg šestomesečnog Supertesta proveravamo kako se na gradskim ulicama pokazala Mercedesova „B-klasa“. Ovaj automobil odlikuje komforna kabina, ali i izuzetna okretnost u gradu. Upravo je ovaj ispit imao za cilj da na proveru stavi i dizel motor zapremine 2.1 litra koji je u kombinaciji sa sedmostepenim automatskim menjačem.

Pregledano: 6598 puta.

Lajkovano: 38

Emisija SAT

Nastavite čitati

Najčitanije