Povežite se s nama

Auto Moto

Rikardo svestan debakla: „Ne želim da odbacim ovaj vikend, ali ipak želim!“

Objavljeno

dana

Rikardo svestan debakla: "Ne želim da odbacim ovaj vikend, ali ipak želim!"

SPORTSKE VIJESTI – AUTO MOTO | CG VIJESTI, izvor portal: Sportske.net

Australijanac imao trku za zaborav.

Vozač Meklarena Danijel Rikardo nije bio zadovoljan svojom vožnjom na trci za Veliku nagradu Turske koju je završio na 13. poziciji.

Advertisement

Nakon nekoliko uspešnih vikenda za Meklaren koji je demonstrirao da ume da iznenadi i ume da bude tvrd orah u Istanbulu se dogodio debakl za obojicu vozača Landa Norisa i Danijela Rikarda. 

Australijanac nije mogao da se domogne Q2 dela kvalifikacija i ostao je 16, a ekipa je na taj način dobila signal da mogu da mu promene agregat, što je značilo pomeranje na začelje uoči trke. Međutim, ni to nije pomoglo pobedniku na ovogodišnjoj trci u Monci. Mučio se i na novom setu guma i bio je potpuno nezadovoljan vikendom.

„Ne želim potpuno da odbacim ovaj vikend, ali ako bih posmatrao sa određene tačke gledišta, onda želim da ga odbacim. Ne želim da klonemo duhom. Ovo je jedan od onih vikenda koji nisu dobri.  Ne želim da ovo previše utiče na nas. Moramo još jače da radimo“, poručio je Rikardo.

Advertisement

Uvek nasmejani vozač Meklarena nije bio previše srećan, kako rekosmo, s razlogom. Sportske
Advertisement
Vaše mišljenje? Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar Prijavite se

Ostavite komentar

Auto Moto

Renault Espace – Road Test by SAT TV Show 01.11.2015.

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Novi Renault Espace je definitivno raskrstio sa prošlošću i od MPV automobila postao član sve popularnijeg segmenta takozvanih krosovera. Dobio je znatno dinamičniji izgled od prethodnika i postao veoma sličan SUV vozilima. Međutim, u skladu sa ranijim modelima, zadržao je veoma prostranu i funkcionalnu kabinu koja je puna naprednih tehnoloških rešenja i detalja. Na primer nasloni svih sedam sedišta se prilagođavaju građi putnika i pamte šest profila, a prednja sedišta se pomeraju napred-nazad do 24 cm.

Emitovano 01.11.2015.

Pregledano: 80206 puta.

Lajkovano: 417

Emisija SAT

Advertisement
Nastavite čitati

Auto Moto

BMW Series 2 – Road Test by SAT TV Show 03.04.2016.

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Sa dužinom manjom od 4,5 metara, idealnim odnosom mase između prednje i zadnje osovine u odnosu od 50 : 50 i pogonom na zadnjim točkovima, na stazi centra NAVAK BMW Series 2 predstavio se kao savršena igračka za vikend-zabave. Verzija 218 je opremljena benzincem koji ima samo tri cilindra, 1.5 litara i 136 KS, ali u krivinama leži gotovo poput pravog trkača i koji pruženim doživljajem zasenjuje skoro svaki model u svojoj kategoriji. Ukratko,dolazi se kao najmanji BMW-ov tradicionalista, odnosno model nemačke fabrike sa pogonom na zadnjim točkovima.
Emitovano 03.04.2016.

Pregledano: 15815 puta.

Lajkovano: 123

Emisija SAT

Nastavite čitati

Auto Moto

Opel Astra – Road Test by SAT TV Show 14.02.2016.

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Sa novom Opel Astrom debituju LED svetla koja do sada nismo sretali u ovoj klasi. Glavna im je odlika da su u stanju da se brzo i lako prilagođavaju uslovima saobraćaja i puta. Zapravo ova tehnologija za cilj ima usmeravanje svetlosti samo tamo gde je potrebna, kako bi se dobila najbolja preglednost bez ometanja vozila koja nam dolaze u susret ili idu ispred. Zato smo ovaj test započeli na neobičan način, odnosno došli smo noću u centar NAVAK u Subotištu, da bi u realnim uslovimaisprobali nova svetla.

Emitovano 14.02.2016.

Pregledano: 93337 puta.

Lajkovano: 407

Emisija SAT

Advertisement
Nastavite čitati

Novi Komentari

Najčitanije