Povežite se s nama

Hronika

Национална потрага: Због убиства у покушају ухапшен Билетић

Objavljeno

dana

Национална потрага: Због убиства у покушају ухапшен Билетић

Najnovije Vijesti iz Hronike, izvor portal: Dan.co.me


У Беранама ухапшен К.С. ( 37) код које је пронађена муниција и особа која се потраживала због кривичног дјела убиство у покушају

Акцијом црногорске полиције у Беранама је данас ухапшен К.С. ( 37) код које је пронађена муниција и, према незваничним сазнањима, Ивана Билетића којег је полиција потраживала због кривичног дјела убиство у покушају.

-У Беранама је полиција данас, поступајући по оперативним информацијама, извршила претрес куће и других објеката које користи К.С. (37)  Пронађен је оквир са осам комада муниције калибра 9 мм, као и празан оквир од пиштоља ЦЗ 99 мм. По налогу поступајућег тужиоца К.С. је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја-наводе у саопштењу из Управе полиције.

Такође, полицијски службеници су у Беранама лишили слободе Билетић. (38) по националној потрази.

Advertisement

– Пред Вишим судом у Бијелом Пољу се према овом лицу које се налазило у бјекству спроводи истрага за кривично дјело убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја. И.Б. је спроведен од стране припадника полиције у УИКС – Затвор Бијело Поље- наводе они.ДАН

Hronika

Ухапшено више особа: Крали новац, грађевински материјал, дјелове од возила….

Objavljeno

dana

Ухапшено више особа: Крали новац, грађевински материјал, дјелове од возила....

Najnovije Vijesti iz Hronike, izvor portal: Dan.co.me


Осим тога једна кривична пријава је поднијета против В.М. из Никшића због сумње да је извршио крађу на штету једне особе

Службеници Управе полиције расвијетлили су осам кривичних дјела извршених током новембра на територији општине Никшић. 

-Због тешке крађе кривично ће одговарати Б.М. из Никшића. Њега је полиција затекла у извршењу кривичног дјела и лишила га слободе на лицу мјеста. Он је, сумња се, провалио у један објекат и отуђио грађевински материјал и алат. За Б.М. је судија за истрагу одредио притвор и он је спроведен у УИКС-наводе из Управе полиције.

Кривична пријава у редовном поступку поднијета је надлежном тужилаштву против С.С. (23), П.М. (19), С.Н. (17), Ф.Е. (17) и В.В. (16) због сумње да су извршили четири тешке крађе на штету трговинских објеката и спортских кладионица. Сумња се да су проваљивали у унутрашњости ових објеката и отуђивали новац и друге предмете.

Advertisement

-Никшићка полиција је лишила слободе Б.М. (19) и Ш.Б. (19) због сумње да су извршили крађу у продуженом трајању. Они су у пет наврата извршили крађе на начин што су отуђивали дијелове из путничких и теретних возила које су потом продавали на отпаду секундарних сировина. У вези неведеног, идентификовани су и власници секунадрних сировина и против Д.В. (22) и З.З. (56) је поднијета кривична пријава због сумње да су извршили кривично дјело прикривање. Отуђени предмети су пронађени и одузети- наводе из УП.

Осим тога једна кривична пријава је поднијета против В.М. из Никшића због сумње да је извршио крађу на штету једне особе.ДАН
Nastavite čitati

Hronika

Бар: Ухапшени због крађе оружја и новца

Objavljeno

dana

Бар: Ухапшени због крађе оружја и новца

Najnovije Vijesti iz Hronike, izvor portal: Dan.co.me


Ухапшена је Улцињанка Л.И. и држављанин Србије Д.М.

Барска полиција је лишила слободе Л.И. (21) из Улциња због сумње да је извршила кривично дјело тешка крађа.

– Она је у насељу Добра вода у Бару приликом вожње у возилу оштећеног лица искористила његову непажњу и из торбицеотуђила новац у износу од 4.400 америчких долара- наведено је из полиције.

Осим тога, у Бару је полиција лишила слободе и Д.М. (40) из Републике Србије због сумње да је извршио кривично дјело крађа и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Advertisement

– Он је из породичне куће оштећеног лица отуђио пиштољ Застава ЦЗ99, калибра 9 мм ЛУГЕР и пиштољ Застава ЦЗ М57, калибра 7.62 мм. Интензивним радом барске полиције извршиоци ових дјела су идентификовани, лоцирани и процесуирани- речено је из полиције.ДАН
Nastavite čitati

Hronika

Ухапшен Јунчај: Заплијењено 338,5 килограма резаног дувана

Objavljeno

dana

Ухапшен Јунчај: Заплијењено 338,5 килограма резаног дувана

Najnovije Vijesti iz Hronike, izvor portal: Dan.co.me


Контролисано је возило којим је управљао Џ.Ј., пронађена су 23 већа паковања са 677 мањих паковања резаног дувана

У Тузима, у реону Белведера, након вишедневних планских осматрачких активности службеници Управе полиције су реализовали акцију и заплијенили 338,5 килограма дувана. Према незваничним сазнањима портала Дан, ухапшен је Џозеф Јунчај.

– Контролисано је возило којим је управљао Џ.Ј. (19). Прегледом су пронађена 23 већа паковања са 677 мањих паковања резаног дувана укупне масе 338,5 килограма- навели су из полиције.

Осумњичени је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело кријумчарење и он је уз кривичну пријаву приведен поступајућем тужиоцу на даљу надлежност.

AdvertisementДАН
Nastavite čitati

Najčitanije