Povežite se s nama

Politika

Брајовићева странка оптужује Владу за високу стопу незапослености у Беранама

Objavljeno

dana

Брајовићева странка оптужује Владу за високу стопу незапослености у Беранама

Najnovije Vijesti iz Politike, izvor portal: Dan.co.me


Социјалдемократе тврде да је посјета министра Милатовића била туристичка

Социјалдемократе из Берана иронично су прокоментарисали посјету министра економског развоја Јакова Миалтовића овом граду, наводећи да су закључили да је његова посјета није била беспредметна.

– Костатоваћемо да је иста имала барем турстички карактер- поручили су из партије Ивана Брајовића. 

Како су додали, „захваљују се министру Милатовићу што је, током своје посјете Беранама, примијетио да је ситуација у овом граду најгора у свим животним областима у односу на остатак сјеверног региона Црне Горе“. 

Advertisement

– На тај начин су, још једном, али овог пута од стране министра економског развоја, који би, барем по природи своје функције, требало да буде релевантан фактор за такву оцјену, потврђене наше тврдње на које смо небројено пута указали. Будући да се, у свом обраћању јавности, министар само кратко осврнуо на поменуту околност, ми ћемо му, као одговоран политички субјект, овом приликом додатно елаборирати његову тезу да  је „Беране најгори град“. Што се тиче инвестиција које сте поменули, указујемовВам да су инвестиције мисаона именица у нашем граду будући да се, изузев козметичких интервенција појединих јавних површина, нити једна није догодила у посљедњих осам година. Kада говорите о запошљавању, требало би да будете информисани да је стопа незапослености у Беранама међу највишима у Црној Гори, захваљујући тренутној власти која је успјела да исту утростручи за вријеме свог мандата (још увијек нијесмо сигурни како им је то пошло за руком). Овакав негативан тренд није успјело да  заустави ни ирационално запошљавање партијски подобних кадрова у локалној управи. Исто тако, демографска проблематика на коју сте се брижљиво осврнули је такође продукт тренутне локалне власти јер, судећи по званичним подацима, највећи број људи је напустио град управо за вријеме тренутне градске администрације. У том смислу, постављамо Вам упит, да ли сте сусрете са локалним политичким званичницима искористили да им упутите критику због оваквог стања у граду? И да ли сте којим случајем приликом боравка у Регионалном бизнис центру дошли до сазнања која је сврха поменуте установе, јер иста никакве везе са бизнисом, још мање регионалним или његовом афирмацијом, нема- закључили су из Социјалдемократа. ДАН

Politika

(ВИДЕО) Весело и у Уједињеној, Даниловић слави уз „Марш на Дрину“

Objavljeno

dana

(ВИДЕО) Весело и у Уједињеној, Даниловић слави уз "Марш на Дрину"

Najnovije Vijesti iz Politike, izvor portal: Dan.co.me


ДПС је пао и у Урошевом граду, стоји у опису снимка

Добар резултат остварила је Уједињена Црна Гора на локалним изборима у Мојковцу, а задовољан је и лидер ове партије Горан Даниловић. 

Advertisement

-Поносан сам- кратко се огласио он на друштвени мрежама.

На снимку из њиховог штаба може се видјети да представници Уједињене славе у веселој атмосфери, запјевао се и „Марш на Дрину“, а лидера Уједињене је понијела весела атмосфера и дружење. 

– ДПС је пао и у Урошевом граду- стоји у опису снимка. ДАН
Advertisement
Nastavite čitati

Politika

Бошковић: ДПС потврдила доминацију на политичкој сцени Црне Горе

Objavljeno

dana

Бошковић: ДПС потврдила доминацију на политичкој сцени Црне Горе

Najnovije Vijesti iz Politike, izvor portal: Dan.co.me


– У три општине које представљају Црну Гору у малом, узели смо 43 одсто гласова или 37 мандата више од сљедеће партије по јачини – нагласио је он

Црна Гора је још једном потврдила грађанско и проевропско опредјељење, ДПС  је још једном потврдио доминацију на политичкој сцени Црне Горе, поручио је на твитеру посланик ове партије Предраг Бошковић.

– У три општине које представљају Црну Гору у малом, узели смо 43 одсто гласова или 37 мандата више од сљедеће партије по јачини – навео је Бошковић.ДАН
Nastavite čitati

Politika

Ераковић: ДПС у сва три града побиједио

Objavljeno

dana

Ераковић: ДПС у сва три града побиједио

Najnovije Vijesti iz Politike, izvor portal: Dan.co.me


– Потврдили смо доминацију у политичком животу Црне Горе – поручио је он

Посланик ДПС-а Јевто Ераковић саопштио је да је та партија у сва три града на локалним изборима освојила од 40 до 50 одсто гласова.

– Потврдили смо доминацију у политичком животу Црне Горе – поручио је Ераковић, преноси Портал РТЦГ.

Он се осврнуо и на партије која славе након првих резултата. 

Advertisement

– Навикли смо на различите ситуације у Црној Гори, па и да они који су изгубе изборе, проглашавају побједе, тако се дешава и вечерас у Црној Гори. Анализирајући партију која је прогласила побједу на изборима у Мојковцу, видимо да је изгубила 900 гласова. Партија која слави вечерас на Цетињу изгубила је преко 400 гласова у односу на претходне изборе – казао је Ераковић. ДАН
Nastavite čitati

Najčitanije