Povežite se s nama

Region

Kako je o vakcini govorio nedavno IZNENADA preminuli urednik lista NOVA: “Okupimo se oko VAKCINE ne ZASTAVE”

Objavljeno

dana

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Mario Bojić

Nedavno, kako su mediji u Srbiji preneli, “misteriozno” ili “iznenada” preminuli glavni urednik lista NOVA, Stojan Drčelić bio je pobordnik vakcina protiv COVID-a i ujedno i promoter eksperimentalne vakcinacije kroz tekstove koji su se objavljivali u tom listu ali kako se može videti i u svojim kolumnama.

Advertisement

Iznenada preminuli Stojan (59) je u tekstu koji se pojavio na društvenim mrežama pozvao građane Srbije da se okupe oko vakcine i imunizacije, ne oko zastave.

On je prošle godine u Septembru kada je i izašla njegova kolumna koju su preneli portali NOVA S i N1 krstio svoj tekst sa naslovom: “STOJAN DRČELIĆ PIŠE: Okupimo se oko vakcine, a ne zastave”

Advertisement

Drčelić je u veoma kratkoj neinspirativnoj kolumni uspeo da prikaže svoju vezanost za imunizaciju koja je jača od veze sa nacionalnošću napisavši da narod treba da se pozove na jedinstvo i da se umesto pod zastavom okupi oko vakcine i iumunizacije te tako iskažu ljubav prema otadžbini.

“Vučićeva posla: kad ne može da se suoči sa problemom sadašnjice, da pozove narod na pravo jedinstvo, da se umesto pod zastavom okupimo oko vakcine i imunizacijom iskažemo najveću moguću ljubav prema otadžbini, on obećava da će da brine o Srbima na Cetinju, u Vankuveru, Beču i Banjaluci. Drago mi je zbog njih, kad ih sve zaštiti, valjda ćemo na red doći i mi, građani Srbije”- napisao je Stojan

O ovome je ZABRANJENO pričati- Stručnjak rasturio KLIMATSKU AGENDU

Advertisement

On se nije tu zaustavio već je dalje kroz svoj tekst, danas iznenada preminuli Stojan širio dozu panike možda čak i goru od samog Vučića i to kritikujući Vučića:

“Nije mislio na zdravlje stanovništva u Srbiji, sve naše ljude i svu našu decu, sve nevakcinisane i prepuštene neznanju i neodlučnosti korumpiranog Kriznog štaba i ludačkoj antivakcinalnoj kampanji. Nije naravno mislio ni na svoju odgovornost za nečinjenje i slanje brojnih kontradiktornih i sluđujućih poruka oko opakog virusa, užasavajućih brojki i činjenice da nam groblja postaju tesna, a gubici veći od ratnih.” – dodao je tada glavni urednik lista Nova bez da mu pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova pokucaju na vrata.

Njegova misteriozna ili izenandna smrt verovtno će ostati upamćena samo kao iznenadna, bez da se zna šta je pravi uzrok smrti da li produženi kovid, vakcina, afrička šljiva ili neka druga bolest ili medikament ili možda strah ili ipak možda Bog.

Advertisement

NultaTačkaNulta Tačka
Advertisement
Vaše mišljenje? Ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Region

DODIK reagovao na sukobe u pojasu Gaze: Izrael ima pravo da se brani

Objavljeno

dana

Autor

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Ljudmila Veneditkova

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik osudio je danas terorističke napade Islamskog džihada na izraelske civile.

Advertisement

On je poručio da u potpunosti podržava obustavu vatre.

Država Izrael ima pravo da se brani”, napisao je Dodik na Tviteru.

Nekoliko raketa ispaljeno je kasno sinoć iz Pojasa Gaze ka Izraelu, čime je prekršeno primirje nekoliko minuta nakon što je stupilo na snagu, javio je list “Džerusalem post”.

NultaTačka

Advertisement

Nulta Tačka
Nastavite čitati

Region

Poljoprivrednici u Srbiji najavili protest- Slede protestne vožnje traktorima od Subotice do Vranja

Objavljeno

dana

Autor

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Mario Bojić

Poljoprivrednici okupljeni u udruženju Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije najavili su da će u utorak 9. avgusta u 9 časova ujutru krenuti u protestne vožnje radnim mašinama i traktorima.

Advertisement

Protestne vožnje su planirane širom Srbije, od Subotice do Vranja, zbog kako su organizatori saopštili, ponižavajućeg i očajnog stanja u agraru i ćutanja institucija.

Prema planu, vožnje bi trebalo da budu završene protestnim skupovima u gradovima sedištima okruga, koji su planirani za 12 časova.

Organizatori su najavili da će se učesnici protesta kretati isključivo po putevima i saobraćajnicama na kojima je dozvoljena vožnja traktorima i radnim mašinama, i saopštili da će svako zaustavljanje i prekidanje protestne vožnje od strane MUP-a, nadležnih organa ili privatnog obezbeđenja smatrati blokadom i uskraćivanjem Ustavom zagarantovanih prava.

U Holandiji se seljaci bune već mesecima protiv pokušaja Soroš režima da unište stočni fond i poljoprivredu generalno kako bi gladan narod naterali da jede insekte.

Advertisement

NultaTačka/SrbinInfo

Nulta Tačka
Nastavite čitati

Region

Batut: U Srbiji 23 muškarca obolela od MAJMUNSKIH BOGINJA

Objavljeno

dana

Autor

Najnovije Vijesti iz Regiona, izvor portal: NultaTačka.rs


Pisao Ljudmila Veneditkova

U Srbiji su, od 17. juna, kada je registrovan prvi slučaj obolevanja od majmunskih boginja, otkrivena ukupno 23 zaražena.

Advertisement

Prema evidenciji Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, 20 slučajeva infekcije potvrđeno je na teritoriji Beograda, i po jedan u Južnobačkom, Južnobanatskom i Sremskom okrugu.

Advertisement

Inficirani muškarci u Srbiji su starosti od 22 do 44 godine. Prema informacijama teritorijalno nadležnih zavoda za javno zdravlje, svih 23 zaraženih su razvili tipičnu kliničku sliku oboljenja sa ospama, temperaturom i drugih simptoma i znakova infektivne bolesti. Za tri osobe bila je potrebna izolacija u bolničkim uslovima, dok su ostale na kućnom lečenju.

NultaTačka

Nulta Tačka
Advertisement
Nastavite čitati

Najčitanije