Povežite se s nama

Auto Moto

TEST – Ford GT V6

Objavljeno

dana

Emisija SAT.

Posle test-staze u Vairanu pored Milana, gde smo još prošle godine testirali Fordov „GT”, sada smo se sa njim još jednom družili, tačnije od njega opraštali, nakon što je ovaj sjajni model odlučio da u svojoj trkačkoj verziji napusti trke 24 časa Le Mana. U svakodnevnom saobraćaju, na putevima pored Kelna, probali smo kako to izgleda kada se Le Man vozi svaki dan…

Pregledano: 8873 puta.

Lajkovano: 253

Emisija SAT

Vaše mišljenje? Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar Prijavite se

Ostavite komentar

Auto Moto

Mazda MX-5 2018 – First drive by SAT TV Show

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Sa injekcijom snage od 24 KS koju nudi dvolitarski benzinac sa 184 KS, „MX-5“ je još zabavniji za vožnju, što nam je pokazao na jednoj od najčuvenijih rumunskih turističkih atrakcija – putu Transfagarašan, na kome se mala „mazda“ ponaša kao da je on po njoj skrojen. Enterijer je sada malo komotniji, zahvaljujući tome što volan nudi više mogućnosti podešavanja, a zahvaljujući primeni brojnih sistema, putovanje je sada i bezbednije.

Pregledano: 3724 puta.

Lajkovano: 109

Emisija SAT

Nastavite čitati

Auto Moto

Škoda Fabia – Test on track NAVAK by SAT TV Show

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Pola godine nakon što je imala svetsku premijeru na salonu automobila u Ženevi, redizajnirana Škoda Fabia je na našem testu pokazala kako male promene doprinose ukupnom utisku. Ovo je logična evolucija nakon što je prošlo izdanje napravilo zaista veliki pomak u odnosu na prethodnika. Tada je učinjeno mnogo da Fabia postane komfornija, ali i stabilnija i zabavnija za vožnju, pa je svojevremeno trag točkova proširen za tri centimetra, a međuosovinsko rastojanje produženo za jedan centimetar. U malim gradskim automobilima to je predstavljalo zaista velike izmene…

Pregledano: 56646 puta.

Lajkovano: 551

Emisija SAT

Nastavite čitati

Auto Moto

Ford Focus – First drive by SAT TV Show

Objavljeno

dana

Autor

Emisija SAT.

Svakim svojim detaljem novi Focus stavlja do znanja da su ambicije velike. To se da nagovestiti i iz razgovora sa našim domaćinima na međunarodnoj prezentaciji u okolini Nice, jer su svi Fordovi stručnjaci odisali velikom dozom samopouzdanja. Cilj im je jasan – Focus mora da izbriše sve što smo do sada znali o prethodniku i da se u potpuno novom izdanju lansira na sam vrh klase. Možda čak i da zaposedne tron.
Šta je sve novo? Najpre, Focus je dizajn hrabro i drastično promenjen. Drugo, sa 439 cm produžen je do samih granica ove klase. Inženjeri sa kojima smo razgovarali kažu da su pri planiranju nove generacije dobro osluškivali dobronamerne kritike dosadašnjih vlasnika, a jedna od najglasnijih se odnosila na prostranost kabine. Napredak je očigledan, ali u zadnjem delu ne treba očekivati čuda. Iako mesta ima više, ipak je ovo porodičan automobil koji ima zadatak da najčešće u zadnjem delu ugosti decu, a samo povremeno i odrasle osobe.
Ispred vozača sve je ujedno i novo i poznato. Novo je u odnosu na prethodni Focus, a poznato ako se uporedi sa onim što nam je već predstavila Fiesta.

Pregledano: 8110 puta.

Lajkovano: 122

Emisija SAT

Nastavite čitati

Najčitanije